Historie van 20 jaar jem

Jem werd opgericht in 1996 en is gestart met een klein winkeltje op de kruindersweg in Maasmechelen. Alle begin is moeilijk dus ook voor jem maar dat veranderde al gauw met de eerste valentijns dag.

Na 2 jaar werd het dan tijd voor een groter pand ook op de Kruindersweg en ingegeven door de uitbreiding van een aantal winkels en een grotere toeloop van mensen.

Het succes van voorgaande jaren werd bevestigd.

In 2006 besloten we dan te verhuizen naar de pauwengraaf omdat daar toch een ander klienteel was dat beter paste in onze stijl.

En hier op de Pauwengraaf hebben we nog steeds onze winkel voor U open.

Wij mogen dan ook stellen dat we een reeds jarenlange expertise hebben op gebied van ballonnen en ballonboeketten voor elke gelegenheid van trouwfeest tot verjaardag.

Talrijke klanten van ons kunnen dit ook bevestigen zoals het Golf hotel of La Butte aux Bois waar we telkens grote versieringen hebben mogen plaatsen voor de grote feesten.Ook garage houders en talrijke horeca zaken hebben reeds van onze diensten gebruik gemaakt voor het aankondigen van festiviteiten of openingen van hun nieuwe zaak.

Binnen de regio van de Maaskant zal U geen grotere aanbieder vinden met onze jarenlangen expertise op gebied van versieringen en het opfleuren van Uw feest.

Wees welkom en laat U door ons overtuigen.